Returpolicy

Vår policy sträcker sig 30 dagar. Om 30 dagar har gått sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller utbyte.

För att vara berättigad till retur måste ditt föremål vara oanvändt och i samma skick som du fått det. Det måste också finnas i originalförpackningen.

Flera typer av varor är befriade från att returneras. Skägliga varor som mat, blommor, tidningar eller tidskrifter kan inte returneras. Vi accepterar inte produkter som är intima eller sanitära varor, farliga material eller brandfarliga vätskor eller gaser.

Ytterligare ej returnerade artiklar:
Presentkort
Nedladdningsbara mjukvaruprodukter
Några hälso- och personvårdsprodukter

För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller inköpsbevis.

Skicka inte ditt köp tillbaka till tillverkaren.

Det finns vissa situationer där endast delbetalningar beviljas (om tillämpligt):
Eventuellt objekt som inte är i sitt ursprungliga skick är skadade eller saknade delar av skäl som inte beror på vårt fel
Alla artiklar som returneras mer än 30 dagar efter leverans

Återbetalningar (om tillämpligt)
När din retur är mottagen och inspekterad skickar vi dig ett mail för att meddela dig att vi har fått ditt returnerade objekt. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på ditt bidrag.
Om du är godkänd, kommer din återbetalning att behandlas, och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom en viss mängd dagar.

Sena eller saknade återbetalningar (om tillämpligt)
Om du inte har fått ett återbetalningsbidrag, kontrollera först ditt bankkonto igen.
Kontakta då ditt kreditkortsföretag, det kan ta tid innan din återbetalning publiceras officiellt.
Nästa kontakta din bank. Det är ofta en del behandlingstid innan ett bidrag läggs ut.
Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått ditt bidrag ännu, kontakta oss på info@massagevaruhuset.se.

Försäljningsartiklar (om tillämpligt)
Endast regelbundna priser kan återbetalas. Försäljningsobjekt kan tyvärr inte återbetalas.

Utbyten (om tillämpligt)
Vi ersätter endast artiklar om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta ut det för samma sak, skicka oss ett mail på info@massagevaruhuset.se och skicka ditt föremål till: Upplandsgatan 83, 113 44 STOCKHOLM, Sverige.

Gåvor
Om varan märktes som en gåva när den köptes och skickades direkt till dig, får du en presentkredit för värdet av din retur. När det mottagna objektet är mottaget, skickas ett presentkort till dig.

Om varan inte var märkt som en gåva när den köptes, eller gåva givaren hade beställningen skickad till sig för att ge dig senare, skickar vi återbetalning till presentgivaren och han kommer veta om din retur.

Frakt
För att returnera din produkt, ska du skicka din produkt till: Upplandsgatan 83, 113 44 STOCKHOLM, Sverige

Du kommer att vara ansvarig för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera ditt föremål. Fraktkostnaderna återbetalas inte. Om du får återbetalning dras avgiften för returfrakt från din återbetalning.

Beroende på var du bor, kan den tid det tar för din utbytta produkt att nå dig, variera.

Om du skickar en vara över 750 kr, bör du överväga att använda en spårbar sjöfart eller köpa försändelser. Vi garanterar inte att vi kommer att få ditt returnerade objekt.